Steg 3 – Skicka din trasiga ljudprocessor

Skicka din trasiga ljudprocessor

1. Förpacka den trasiga ljudprocessorn i Oticon Medical-förpackningen som du mottog i samband med leverans av ersättningsprocessorn.
  2. Se till att du skickar den trasiga ljudprocessorn UTAN tillbehör (spole, magnet, kabel, insats). Lägg det utskrivna serviceformuläret i förpackningen tillsammans med ljudprocessorn.
    VIKTIGT OBSERVATION FÖR NEURO 2 ANVÄNDARE: Om du har en Neuro 2 MÅSTE DU BEHÅLLA de laddningsbara batterierna till din trasiga ljudprocessor. Detta gör att dina batterier inte stoppas under transport på grund av internationella förordningar rörande transport av litiumbatterier. Din nya Neuro 2 kommer att levereras med en kassett för zink-luftbatterier.
  3. Kontrollera din lokala kontaktadress för retur av trasig ljudprocessor.

Om du har några frågor kontakta din CI-klinik för hjälp.