Trådløse tilslutningsmuligheder

Konnektivitetsmuligheder

Nedenfor kan du læse om vores brede vifte af trådløse konnektivitetsløsninger til Ponto 4 og Ponto 3 SuperPower.

Til Ponto 4

• Oticon Companion App

Oticon Companion app er en praktisk måde at betjene Ponto 4 lydprocessoren på via en smartphone. Appen gør det muligt for bruger at justere lydstyrken, skifte program og få besked, hvis batteriniveauet er lavt. Man kan tilgå et væld vil kunne tilgå et væld af selvhjælpsværktøjer, finde sin lydprocessor, aktivere SpeechBooster, samt meget andet.

Download Oticon Companion app

Apple, Apple logoet, iPhone, iPad og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande.
    App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc. Android, Google Play og Google Play logoet er varemærker tilhørende Google LLC

• ConnectClip

En ConnectClip kan nemt tilsluttes alle moderne smartphones, og den gør, at lydprocessoren nu kan bruges som et headset af højeste kvalitet. Desuden kan du med en ConnectClip oprette forbindelse mellem Ponto 4 og en bred vifte af enheder via 2,4 GHz Bluetooth Low Energy Technology til håndfri streaming.

Parring af ConnectClip

200x200-connectclip

Se, hvordan du parrer ConnectClip

• EduMic

EduMic er en trådløs mikrofon, der kan hjælpe både voksne og børn i fx til møder, til sport eller i klasseværelset. Det er ideelt, når en person taler på afstand af brugeren, eller hvis en stemme har problemer med at skære igennem støj. EduMic sættes på tøjet med en clips og kan sende en stemme direkte til lydprocessoren. Den har også FM- telepole- og jcakstik-funktionalitet.

Brugervejledning

Fejlfindingsguide

200x200-edumic

Se, hvordan du parrer EduMic

• Tv adapter

Tv-adapteren gør det muligt for bruger at oprette trådløs forbindelse til sit tv og regulere lydniveauet, uden at det indvirker på lydstyrken for andre.

Download brugervejledning

Se vejledningen om parring af tv-adapteren

350x200-ci-connectivity-tv-adaptor

• Telefonadapter

Fastnettelefonløsningen sammen med ConnectClip kan bruges til både indgående og udgående telefonsamtaler.

Download brugervejledning

350x200-ci-connectivity-phone-adaptor

Til Ponto 3 SuperPower