Saphyr®® neo collection: Problemløsning

1. Ingen lyd

• Udskift batterierne
  • Kontrollér batteritypen (675 zink-luft)
  • Kontrollér, at batterierne sidder korrekt (de har en plus- og en minuspol)
  • Kontrollér, at kontakten står på P1 eller P2
  • Kontrollér, at spolen og dens kabel fungerer korrekt ved at bruge testeren
  • Udskift spolekablet
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, dit lokale Oticon Medical-kontor eller distributør.

2. Uregelmæssig lyd (mikro-afbrydelser)

Hvis du oplever uregelmæssig lyd, kan du prøve følgende:

• Udskift batterierne
  • Kontrollér batteritypen (675 zink-luft)
  • Kontrollér, at spolen og dens kabel fungerer korrekt ved at bruge testeren
  • Udskift spolekablet
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, dit lokale Oticon Medical-kontor eller distributør.

3. Lyden er lav

Hvis du oplever lav lyd, kan du prøve følgende:

• Kontrollér, at volumenkontrollen er drejet til maksimum (vender opad)
  • Kontrollér, at samme problem ikke gælder for alle programmer
  • Kontrollér, at du ikke har valgt et parameterprogram specifikt for tilbehør
  • Tryk på spolen med din finger. Hvis lyden vender tilbage, skal du kontakte dit CI-center eller kundeservice.
  • Hvis lydniveauet forbliver uændret, selv når du leger med knappen, skal du kontakte dit CI-center, dit lokale Oticon Medical-kontor eller distributør.

4. Volumenkontrollen virker ikke

Hvis volumenkontrollen ikke virker, kan du prøve følgende:

• Kontrollér, at volumenkontrollen kan drejes begge veje

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, dit lokale Oticon Medical-kontor eller distributør

5. Lampen tænder ikke

Hvis lampen ikke tænder, kan du prøve følgende:

• Kontrollér, at programmet er indstillet til andet end 0
  • Kontrollér batteritypen (675 zink-luft)
  • Kontrollér, at batterierne sidder korrekt (de har en plus- og en minuspol)
  • Udskift batterierne
  • Audiologen har deaktiveret LED'en
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, dit lokale Oticon Medical-kontor eller distributør.

6. Spolen forbliver ikke på plads

Hvis spolen ikke forbliver ikke på plads, kan du prøve følgende:

• Hold spolen med siden opad foran dig ved at holde begge sider af magnetcoveret mellem to fingre. Spolens kabelforbindelse skal pege til venstre. Drej magneten mod uret for at stramme den.
  • Sørg for, at magnetens poler vender korrekt
  • Du kan bestille en kraftigere magnet hos Oticon Medicals kundeservice eller din lokale distributør. Bemærk, at styrke og polaritet er angivet på batteriet. Du skal oplyse dette ved bestilling
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, dit lokale Oticon Medical-kontor eller distributør.

7. Processorlampen tænder men virker ikke, og lyset er konstant tændt

Hvis dette sker, kan du prøve følgende:

• Drej volumekontrollen til position 0
  • Fjern batterierne
  • Vent 5 minutter, før du sætter batteriet tilbage i skuffen
  • Drej kontakten over på P1 eller P2

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, dit lokale Oticon Medical-kontor eller distributør.

8. Batterilevetiden er utilstrækkelig (mindre end 15 timer)

Hvis batterilevetiden er for kort, kan du prøve følgende:

• Udskift batterierne
  • Skift batteritypen

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, dit lokale Oticon Medical-kontor eller distributør.

9. Jeg har lige skiftet batterierne og kan ikke tænde processoren

Hvis dette sker, kan du prøve følgende:

• Kontrollér batteritypen (675 zink-luft)
  • Kontrollér, at batterierne sidder korrekt (de har en plus- og en minuspol)
  • Kontrollér, at kontakten står på P1 eller P2
  • Nogle batterier har en plastikforsegling, som i så fald skal fjernes

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, dit lokale Oticon Medical-kontor eller distributør.

10. Batteriskuffen kan ikke åbnes

Hvis batteriskuffen ikke kan åbnes, kan du prøve følgende:

• Kontrollér, at lydprocessoren ikke er beskadiget
  • Jeg har glemt at tage batterierne ud af skuffen, og nu er de blevet opsvulmede
  • Brug ikke vold

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, dit lokale Oticon Medical-kontor eller distributør.

11. Batteriskuffen kan ikke lukkes

Hvis batteriskuffen ikke kan lukkes, kan du prøve følgende:

• Kontrollér batteritypen (675 zink-luft)
  • Kontrollér, at der ikke er noget, der blokerer for lukkemekanismen

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, dit lokale Oticon Medical-kontor eller distributør.

12. Jeg kan ikke tilslutte mit spolekabel

Hvis dette sker, kan du prøve følgende:

• Kontrollér, at stikket er kompatibelt
  • Kontrollér, at det er korrekt forbundet
  • Kontrollér, at stikbenene ikke er bøjede

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, dit lokale Oticon Medical-kontor eller distributør.

13. Min processor er blevet våd

Hvis din processor er blevet våd, kan du prøve følgende:

• Åbn batteriskuffen
  • Tag batteriet ud af skuffen.
  • Skyl den hurtigt med ferskvand
  • Tør ydersiden af processoren, spolen og dens kabel med et stykke køkkenrulle (absorberende serviet)
  • Sæt ikke batterierne tilbage i skuffen
  • Varm den ikke op
  • Lad den tørre i 24 timer

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, dit lokale Oticon Medical-kontor eller distributør.

14. Mit spolekabel er gået i stykker

Hvis dit spolekabel er gået i stykker, skal du gøre følgende:

• Du kan finde et reservespolekabel, der blev leveret i æsken med din lydprocessor

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, dit lokale Oticon Medical-kontor eller distributør.

15. Jeg kan ikke høre med Silhouette-systemet (induktiv hook)

Hvis dette sker, skal du gøre følgende:

• Kontrollér stikkets placering på din telefon
  • Kontrollér, at den induktive hook er korrekt placeret i nærheden af processoren
  • Kontrollér, at du ikke har valgt et specialprogram indstillet for tilbehør

Hvis problemet vedbliver, tillader din nuværende indstilling dig ikke at tilslutte tilbehør. Kontakt dit CI-center eller Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

16. Jeg kan ikke høre med min telespole

Hvis dette sker, skal du gøre følgende:

• Kontrollér, at programhjulet er sat til position 0
  • Kontrollér, at du ikke har valgt et specialprogram indstillet for tilbehør

Hvis problemet vedbliver, tillader din nuværende indstilling dig ikke at tilslutte tilbehør. Kontakt dit CI-center eller Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.