Digi SP’K: Problemløsning

1. Ingen lyd

• Udskift batterierne
  • Kontrollér, at du bruger den korrekte batteritype (AA (eller LR6) kun 1,5V alkaline)
  • Kontrollér, at batterierne er sat korrekt i
  • Sørg for, at batteriskuffen er lukket ordentligt
  • Tryk på knappen for at tænde processoren
  • Udskift spolekablet
  • Udskift forbindelseskablet

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

2. Uregelmæssig lyd (mikro-afbrydelser)

Hvis du oplever uregelmæssig lyd, kan du prøve følgende:

• Udskift batterierne
  • Kontrollér, at du bruger den korrekte batteritype (AA (eller LR6) kun 1,5V alkaline)
  • Sørg for, at vedligeholdelsesanbefalingerne er blevet fulgt
  • Kontrollér mikrofonens kvalitet med høretelefonerne
  • Udskift spolekablet

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

3. Reduceret eller forvrænget lyd

Hvis du oplever reduceret eller forvrænget lyd, kan du prøve følgende:

• Kontrollér, at du bruger det rigtige program
  • Prøv et andet program
  • Udskift batterierne
  • Kontrollér mikrofonens kvalitet med høretelefonerne

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

4. Lys indikatoren tænder ikke

Hvis lys indikatoren ikke tænder, kan du prøve følgende:

• Kontrollér, at du bruger den korrekte batteritype (AA (eller LR6) kun 1,5V alkaline)
  • Udskift batterierne
  • Kontrollér, at batterierne er sat korrekt i

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

5. Lys indikatoren lyser rødt

Hvis lys indikatoren lyser rødt, kan du prøve følgende:

• Udskift batterierne

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

6. Min processor starter op men virker ikke – LED-lampen er konstant tændt

Hvis dette sker, kan du prøve følgende:

• Åbn batteriskuffen
  • Tag batteriet ud af skuffen.
  • Vent fem minutter, før du sætter batteriet tilbage i skuffen
  • Tryk på knappen for at tænde processoren

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

7. Spolen forbliver ikke på plads

Hvis spolen ikke forbliver ikke på plads, kan du prøve følgende:

• Skru magneten i med en mønt, og drej den med uret
  • Sørg for, at magnetens poler vender korrekt
  • Bestil en stærkere magnet hos salgsafdelingen. Bemærk, at styrke og polaritet er angivet på magneten

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

8. Batterilevetiden er for kort

Hvis batterilevetiden er for kort, kan du prøve følgende:

• Udskift batterierne

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

9. Batteriskuffen kan ikke lukkes

Hvis batteriskuffen ikke kan lukkes, kan du prøve følgende:

• Kontrollér, at du bruger den korrekte batteritype (AA (eller LR6) kun 1,5V alkaline)
  • Sørg for, at der ikke er noget, der blokerer for skuffen, men forsøg aldrig at tvinge skuffen i
  • Kontrollér, at batterikontakterne ikke er bøjede eller deforme

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

10. Jeg kan ikke tilslutte mit nye spolekabel

Hvis du ikke kan tilslutte dit nye spolekabel, kan du prøve følgende:

• Kontrollér, at stikkets størrelse er kompatibelt
  • Sørg for, at det er tilsluttet i den rigtige retning
  • Kontrollér, at stikbenene ikke er bøjede

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

11. Jeg kan ikke tilslutte mit nye forbindelseskabel

Hvis du ikke kan tilslutte dit nye forbindelseskabel, kan du prøve følgende:

• Sørg for, at det er tilsluttet i den rigtige retning.
  • Kontrollér, at stikbenene ikke er bøjede

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

12. Min processor er blevet våd

Hvis din processor er blevet våd, kan du prøve følgende:

• Åbn batteriskuffen og tag batteriet ud.
  • Hvis processoren har været i havet eller i saltvand, skal den hurtigst skylles i ferskvand
  • Tør ydersiden af processoren, spolen og dens kabel med et stykke køkkenrulle
  • Lad batterierne og lydprocessoren tørre i 24 timer, før du sætter batterierne tilbage i skuffen
  • Tør ikke med varme

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

13. Mit spolekabel er gået i stykker

Hvis dit spolekabel er gået i stykker, kan du prøve følgende:

• Find det andet spolekabel, der blev leveret i æsken med din lydprocessor
  • Du kan også bestille et nyt kabel hos vores salgsafdeling. Bemærk, at de findes i forskellige længder og farver.

14. Jeg kan ikke høre med min telespole

Hvis du ikke kan høre med din telespole, kan du prøve følgende:

• Kontrollér, at du bruger programmet for tilbehør

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.