Digi SP: Problemløsning

Ingen lyd

• Udskift batterierne
  • Kontrollér, at du bruger den korrekte batteritype (675 zink-luft)
  • Kontrollér, at batterierne er sat korrekt i
  • Kontrollér, at programvælgeren står på P1 eller P2
  • Kontrollér, at spolen og spolekablet fungerer korrekt ved at bruge testeren
  • Udskift spolekablet
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

2. Uregelmæssig lyd (mikro-afbrydelser)

Hvis du oplever uregelmæssig lyd, kan du prøve følgende:

• Udskift batterierne
  • Kontrollér, at du bruger den korrekte batteritype (675 zink-luft)
  • Kontrollér, at spolen og dens kabel fungerer korrekt ved at bruge testeren
  • Udskift spolekablet
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

3. Lyden er lav

Hvis du oplever lav lyd, kan du prøve følgende:

• Kontrollér, at volumenkontrollen er drejet til maksimum (vender opad)
  • Kontrollér programmet (P1 eller P2)
  • Kontrollér, at problemet er gældende for P1- og P2-programmet, og kontakt dit CI-center eller din lokale Oticon Medical-kundeservice eller distributør
  • Tryk på spolen med hånden. Hvis lyden vender tilbage, din lokale Oticon Medical- kundeservice eller distributør
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

4. Volumenkontrollen virker ikke

Hvis volumenkontrollen ikke virker, kan du prøve følgende:

• Drej volumenkontrollen i begge retninger
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

5. Lampen blinker ikke

Hvis lampen ikke blinker, kan du prøve følgende:

• Kontrollér, at programvælgeren står på P1 eller P2
  • Kontrollér, at du bruger de korrekte batterier (675 zink-luft)
  • Kontrollér, at batterierne er sat korrekt i
  • Udskift batterierne
  • Hvis LED'en kunne være blevet slukket i forbindelse med tilpasningssessionen, skal du besøge din audiolog
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

6. Spolen forbliver ikke på plads

Hvis spolen ikke forbliver ikke på plads, kan du prøve følgende:

• Hold spolen med siden opad foran dig ved at holde begge sider af magnetcoveret mellem to fingre. Spolens kabelforbindelse skal pege til venstre. Drej magneten mod uret for at stramme den.
  • Sørg for, at magnetens poler vender korrekt
  • Bestil en stærkere magnet hos salgsafdelingen. Bemærk, at styrke og polaritet er angivet på magneten.
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

7. Volumenkontrollen er tændt, men den virker ikke korrekt, og lampen blinker

Hvis dette sker, kan du prøve følgende:

• Drej volumenkontrollen til position 0
  • Fjern batterierne
  • Vent fem minutter, før du sætter batteriet i skuffen
  • Drej programvælgeren over på P1 eller P2
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

8. Batterilevetiden er utilstrækkelig (mindre end 15 timer

Hvis batterilevetiden er for kort, kan du prøve følgende

• Udskift batterierne.
  • Skift batteritypen
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

9. Jeg har lige skiftet batterierne og kan ikke tænde processoren

Hvis dette sker, kan du prøve følgende:

• Kontrollér, at du bruger de korrekte batterier (675 zink-luft)
  • Kontrollér, at batterierne er sat korrekt i
  • Kontrollér, at programvælgeren står på P1 eller P2
  • Sørg for, at du har fjernet eventuel plastikforsegling rundt om batterierne
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

10. Batteriskuffen kan ikke lukkes

Hvis batteriskuffen ikke kan lukkes, kan du prøve følgende løsninger:

• Kontrollér, at du bruger den korrekte batteritype (675 zink-luft)
  • Sørg for, at der ikke er noget, der blokerer for skuffen, men forsøg aldrig at tvinge skuffen i.
  • Kontrollér, at batterikontakterne ikke er bøjede eller deforme
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

11. Batteridækslet kan ikke åbnes

Hvis batteridækslet ikke kan åbnes, kan du prøve følgende:

• Kontrollér, at det ydre hylster ikke er beskadiget.
  • Kontrollér, at batteriet ikke er blevet efterladt i hylstret, da det kan forårsage misdannelser
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

12. Jeg kan ikke tilslutte mit nye spolekabel

Hvis du ikke kan tilslutte dit nye spolekabel, kan du prøve følgende:

• Sørg for, at stikkets facon er kompatibelt
  • Kontrollér tilslutningens direktionalitet
  • Kontrollér, at stikbenene ikke er bøjede
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

13. Min processor er blevet våd

Hvis din processor er blevet våd, kan du prøve følgende:

• Placér volumenkontrollen ved indstillingen 0
  • Åbn batteriskuffen
  • Tag batteriet ud af skuffen.
  • Hvis det har været i havet eller i saltvand, skal det hurtigst skylles i ferskvand
  • Tør ydersiden af processoren, spolen og dens kabel med et stykke køkkenrulle
  • Vent 24 timer, før du sætter batterierne tilbage i skuffen
  • Tør ikke med varme
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.

14. Mit spolekabel er gået i stykker

Hvis dit spolekabel er gået i stykker, kan du prøve følgende:

• Find det andet kabel, der blev leveret i æsken med din lydprocessor.
  • Du kan også bestille et nyt kabel hos vores salgsafdeling. Bemærk, at de findes i forskellige længder og farver.

15. Jeg kan ikke høre med min telespole

Hvis du ikke kan høre med din telespole, kan du prøve følgende:

• Kontrollér, at telespolen er korrekt installeret
  • Rengør stikkets kontakter på din telespole med hospitalssprit, og slut det til ad flere omgange
  • Kontrollér, at du bruger det program, der er indstillet specielt for tilbehør, P1 eller P2
  • Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte dit CI-center, Oticon Medicals lokale kundeservice eller distributør.