Trin 3 – Indsend den defekte lydprocessor

Sådan sender du den defekte lydprocessor

1. Indpak din defekte lydprocessor i den emballage fra Oticon Medical, som du modtog med låne- eller erstatningslydprocessoren.
  2. Sørg for at sende den defekte lydprocessor UDEN noget tilbehør (spole, magnet, kabel, øreprop). Anbring den udskrevne anmodningsformular i kassen med lydprocessoren.
    VIGTIG NOTE TIL NEURO 2-BRUGERE: Hvis du har en Neuro 2, SKAL DU beholde de genopladelige batterier til din defekte lydprocessor. Dette vil forhindre, at disse batterier blokeres under transport som følge af internationale regler for litiumbatterier. Erstatningen for din Neuro 2 vil blive leveret med et zink-luft batterimodul.
  3. Kontrollér den lokale kontaktadresse for returnering af den defekte lydprocessor.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os om hjælp.