Appar

Ponto Care™-appen - din guide till enkel och problemfri vård

Ponto Care™-appen lär dig att:

• Hitta information om benförankrad hörsel och Ponto, t.ex. resetips, skötselråd och rekommendationer

• Använda smartkameran för att hålla koll på huden runt implantatet och lagra foton med kommentarer i ett särskilt album på din telefon

• Hålla koll på din hörsel med den digitala dagboken

Ponto Care™-appen är enkel att ladda ner och enkel att använda - din audionom visar dig hur på hörselkliniken. Den är gratis att ladda ner för både iOS®- och Android™ -enheter via App Store® eller Google Play™. Din audionom kan hjälpa dig att ladda ner och installera appen under ett besök.

960x600-companion_app

Oticon Companion app

Standardhantering av Ponto 5 Superpower, Ponto 5 Mini och Ponto 4

• Ändra volymen på hörapparaterna
  • Byta program på ett smidigt sätt
  • Kolla batterinivån
  • Hitta din hörapparat om du tappar bort den
  • Kontrollera ljudet från Oticon TV Adapter, ConnectClip och EduMic
  • Streama samtal direkt till dina öron med fjärrmikrofonfunktionen*

*Available for Apple devices only

Oticon Connectline-appen

ConnectLine-appen är enkel att använda och låter dig justera volymen, ändra program och växla mellan ljudkällor diskret och enkelt.
Du kan växla mellan ingångskällor, t.ex. TV, musikspelare eller telefon, och anpassa inställningar från din smartphone eller surfplatta.