Draadloze connectiviteit

Connectiviteit

Hieronder vindt u meer informatie over het brede scala aan draadloze connectiviteitsoplossingen voor de Ponto 4 en Ponto 3 SuperPower.

Voor Ponto 4

• Oticon Companion app

De Oticon Companion App is een handige manier om de Ponto 4 soundprocessor vanaf een smartphone te bedienen. Met de app kan uw patiënt het volume aanpassen, van programma wisselen en waarschuwingen ontvangen dat de batterij bijna leeg is. Uw patiënt heeft toegang tot een groot aantal zelfhulptools zoals 'vind mijn hoortoestel', het inschakelen van SpeechBooster, en nog veel meer.

Download de Oticon Companion app

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iPod touch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen.
    App Store is een dienstmerk van Apple Inc. Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC

• ConnectClip

De ConnectClip levert probleemloze connectiviteit met alle moderne smartphones, waardoor de soundprocessor direct in een hoogwaardige hoofdtelefoon kan worden veranderd. Bovendien kunt u de Ponto 4 via de ConnectClip microfoonaccessoire verbinden met een groot aantal apparaten via 2,4 GHz Bluetooth Low Energy technologie voor handsfree streaming.

Uw ConnectClip koppelen

200x200-connectclip

Bekijk hoe de ConnectClip gekoppeld moet worden

• EduMic

EduMic is een draadloos microfoonsysteem ter ondersteuning van zowel volwassenen als kinderen voor vergaderingen en bijeenkomsten, sport of in de klas. Ideaal wanneer een persoon van grote afstand spreekt of als een stem moeite heeft om door lawaai heen te breken. De EduMic klikt eenvoudig op kleding en kan de stem van een spreker rechtstreeks naar de soundprocessor sturen. Het kan ook FM-, luisterspoel- en jack-functionaliteit bieden.

Download de gebruiksaanwijzingen

Snelgids

200x200-edumic

Bekijk hoe de EduMic gekoppeld moet worden

• TV Adapter

Met de TV Adapter kan uw eindgebruiker draadloos verbinding maken met de televisie en het geluidsniveau aanpassen zonder anderen tot last te zijn.

Download de gebruiksaanwijzing

Bekijk de gids over het koppelen met de TV Adapter

350x200-ci-connectivity-tv-adaptor

• Phone Adapter

Met de ConnectLine telefoon-adapter kunt u het geluid van uw vaste telefoon rechtstreeks in uw soundprocessor ontvangen.

Download de gebruiksaanwijzing

350x200-ci-connectivity-phone-adaptor

Voor Ponto 3 SuperPower